Dat was nogal een schokkende ontdekking voor mij…God wil met mij praten. Hij spreekt! Tijdens mijn DTS in Perth, Australië leerde ik hoe ik Gods stem kon verstaan. En Hij sprak tot mij! Achteraf gezien kan ik nog wel een aantal momenten in mijn leven aanwijzen waarop God sprak, maar ik had nooit erbij stil gestaan dat dit God was.

God spreekt tot ons op verschillende manieren. Dit kan zijn door onze gedachten, een Bijbelgedeelte, muziek, een hoorbare stem en nog veel meer. Toen ik ontdekte dat God met mij wilde spreken werd mij gebed veel meer een gesprek ipv een monoloog (of zeg maar klaagzang).
Door met God te praten blijft je relatie met God levend. Wanneer heb jij voor het laatst God horen spreken? Of vind je het lastig Gods stem te verstaan? We zijn benieuwd naar jullie verhalen.Meer hierover? Lees het boek ‘Is dit echt van U Heer’ van Loren Cunningham.

De komende weken ga ik een aantal boeken bij jullie aanbevelen die mijzelf ontzettend geïnspireerd hebben, dit is post nr. 2 van 4. Blessings, @stefan_pruim

Youth.Opwekking is een jongerenbeweging die onder andere verantwoordelijk is voor het jongerenprogramma tijdens de jaarlijkse Pinksterconferentie van Stichting Opwekking.

Contact

Ruitenbeek 16
3881 LW Putten

Support

Wil jij ons werk steunen? Jouw gift en gebed zijn van harte welkom!

Financieel ondersteunen kan door een gift over te maken naar NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking

© Copyright 2021 - Youth.Opwekking