We hebben jouw hulp nodig!

GEZOCHT – MEDEWERKERS JONGERENTERREIN
We zoeken nog medewerkers voor op het Jongerenterrein! Wie helpt ons mee? Je bent dan minimaal 6 uur per dag beschikbaar en aanwezig vanaf de donderdag vóór Opwekking. Contactpersoon voor vragen is Corine Troost (corine@youth.opwekking.nl). Aanmelden kan via ikganaaropwekking.nl.

Hieronder zie je de openstaande vacatures. Kom jij ons toffe Jongerenterreinteam versterken?

Medewerkerstent
De medewerkerstent is hét rustpunt voor alle medewerkers van het Jongerenterrein. Je verzorgt de maaltijden, zorgt voor koffie en een praatje. Dé oplaadplek van het terrein, zodat iedereen er weer voor zijn taak tegenaan kan!

Hospitality
Vind jij het leuk om sprekers, workshopleiders en artiesten te ontvangen en begeleiden naar de juiste plekken en is gastvrijheid jouw grootste goed? Dan is dit team echt iets voor jou!

Heb je ook organisatietalent en lijkt het je leuk dit kleine team aan te sturen? Informeer dan bij Corine naar de coördinator Hospitalityfunctie (hiervoor kun je je niet direct zelf aanmelden!)

Seminartent
Gezocht: host(ess) voor de seminartent. Ben jij gastvrij naar sprekers en publiek, heb je oog voor veiligheid én wil je gelijk zelf de seminars kunnen meemaken? Dan is dit jouw plek!

The Square
Ben jij gastvrij naar workshopleiders en publiek, ben je flexibel, houd je van de hele dag buiten zijn, heb je organisatietalent én wil je gelijk zelf de verschillende programma’s kunnen meemaken? Dan is dit jouw plek!

Safety & Service
Het Safety & Service team op het jongerenterrein ziet toe op het begeleiden van de mensenstroom bij de ingangen van de programmatenten, is de oog- en oorfunctie van de organisatie door het signaleren van onveilige situaties en is vooral een vriendelijk gezicht namens Opwekking. Lees je hierin je eigen talenten terug? Meld je aan!

Youth.Opwekking is een jongerenbeweging die onder andere verantwoordelijk is voor het jongerenprogramma tijdens de jaarlijkse Pinksterconferentie van Stichting Opwekking.

Contact

Ruitenbeek 16
3881 LW Putten

Support

Wil jij ons werk steunen? Jouw gift en gebed zijn van harte welkom!

Financieel ondersteunen kan door een gift over te maken naar NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking

© Copyright 2021 - Youth.Opwekking