Als ik sommige kerken zie dan heb ik wel mijn vraagtekens hierbij. Waar is de jeugd? En waar is de passie voor Jezus? Dat zijn belangrijke aspecten als het gaat om de toekomst van de kerk.Toch heeft de kerk crisis na crisis doorstaan en bestaat de kerk ook vandaag nog steeds. Bovendien zijn er gelukkig ook veel kerken die wel veel jongeren aantrekken en waar er veel passie voor Jezus is.


Ik geloof dat de kerk van ontzettend grote waarde kan zijn. Niet alleen voor het leven van christenen, maar ook voor deze maatschappij. Als christenen zich samen verbinden in een kerk, kan dit een licht en een hoop zijn voor de omgeving.


Ben jij betrokken bij een kerk? Of vind jij het lastig om aansluiting bij een kerk te vinden. Tag je kerk eens hieronder… We zijn benieuwd.Meer hierover? Dit keer wil ik 2 boeken aanraden over dit onderwerp:

- Viva de kerk, Henk Stoorvogel: 10 krachtige principes voor de kerk van nu. 

– Ik zie een leger, Floyd McClung: Kerk zijn op een andere manier en over de kerk van de toekomst.

De komende weken ga ik een aantal boeken bij jullie aanbevelen die mijzelf ontzettend geïnspireerd hebben, dit is post nr. 3 van 4. Blessings, @stefan_pruim

Youth.Opwekking is een jongerenbeweging die onder andere verantwoordelijk is voor het jongerenprogramma tijdens de jaarlijkse Pinksterconferentie van Stichting Opwekking.

Contact

Ruitenbeek 16
3881 LW Putten

Support

Wil jij ons werk steunen? Jouw gift en gebed zijn van harte welkom!

Financieel ondersteunen kan door een gift over te maken naar NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking

© Copyright 2021 - Youth.Opwekking