Join the team

Vacature: Coördinator Communicatie Youth.Opwekking
(vrijwillig)

Wij worden gedreven voor ons geloof in God, vanuit dat geloof willen we jongeren de kans geven om te ontdekken hoeveel Jezus van hen houdt. Jezus is voor ons de hoop van de wereld en wij zijn diep geraakt door zijn liefde.

Wij zijn Youth.Opwekking

Een beweging van zes verschillende (jongeren)organisaties in Nederland. Samen willen we onze krachten bundelen, maar vooral onze harten en passie delen als het gaat om jongeren te bereiken met het evangelie, om ze uit te dagen het koninkrijk van God zichtbaar te maken in hun leven en jongeren te laten bewegen in de kracht van de heilige Geest, gedreven door passie, vernieuwing en enthousiasme.

Wat we doen.
Op dit moment organiseren we gezamenlijk het jongerenprogramma van de Pinksterconferentie, maar we dromen en denken groot! We hebben plannen voor veel meer, zo zijn we net gestart met onze eigen Youth.Opwekkingband, willen we muziek gaan schrijven en maken, en hebben we het verlangen om door het jaar heen regionale events voor jongeren en toerustingsmomenten voor jongerenwerkers en –pastors te organiseren.

Word jij hier enthousiast van? Lees dan vooral verder… dan ben jij misschien wel onze nieuwe coördinator communicatie Youth.Opwekking

Want, we zoeken iemand die ons verlangen deelt. Iemand die een hart heeft voor jongeren, maar ook snapt hoe communicatie werkt. Iemand die in Gods koninkrijk wil werken en tegelijkertijd snapt dat je dan gewoon aan het werk gaat. We zoeken iemand met visie voor communicatie, gezond verstand, lef en skills. 

Wat ga je doen als coördinator communicatie

  • Je bent onderdeel van het kernteam van Youth.Opwekking en daarmee ben je onderdeel van het leidersteam van deze jongerenbeweging
  • Je zorgt voor een heldere communicatieboodschap, noem het de story van Youth.Opwekking. Daarin haak je in op de communicatie van de zes betrokken organisaties, maar blijf je ook in lijn met de communicatieaanpak van Opwekking zelf
  • Je gaat een nieuw communicatieteam opzetten, dat bestaat uit vrijwilligers die net als jij vanuit passie en enthousiasme hun skills willen inzetten om mee te bouwen aan wat God doet door Youth.Opwekking heen. 
  • Daarnaast ga jij dit team aansturen, coachen, inspireren en motiveren
  • En je denkt vooruit, stelt planningen en doelen op en haalt deze natuurlijk

Wie zoeken we
Jij leeft en werkt vanuit een persoonlijke relatie met Jezus en wilt dit graag uitdragen in wie je bent en wat je doet. Je laat je hierin leiden door de heilige Geest. Daarnaast ben je deskundig op het gebied van communicatie, bijvoorbeeld door een opleiding of werkervaring in dit vak. Je bent een verbinder en een bruggenbouwer, je communiceert gemakkelijk met de mensen met wie je samenwerkt en je hebt voldoende communicatietools ontwikkeld om zelfstandig projecten op te starten of uit te (laten) voeren.

Reageren of vragen?
Je kunt reageren op deze (vrijwillige) vacature tot en met 1 augustus 2021 door een mail te sturen naar Gilbert Thera (gilbert@youth.opwekking.nl) maar daarin jouw motivatie en cv. 

Download hier de vacature als PDF

Youth.Opwekking is een jongerenbeweging die onder andere verantwoordelijk is voor het jongerenprogramma tijdens de jaarlijkse Pinksterconferentie van Stichting Opwekking.

Contact

Ruitenbeek 16
3881 LW Putten

Support

Wil jij ons werk steunen? Jouw gift en gebed zijn van harte welkom!

Financieel ondersteunen kan door een gift over te maken naar NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking

© Copyright 2021 - Youth.Opwekking