Seminars

Home work-out by Next Move
Daag jezelf uit en kom van die bank af! Doe mee met deze vette work-out. Het enige dat je nodig hebt zijn motivatie, sportkleding en een flesje water. Of je nu veel of weinig sport, dat maakt niet uit. We hebben namelijk twee niveaus zodat iedereen mee kan doen. Check nxtmove.nl voor meer sport en geloof.

Seminar Tanja Blokland: Intimiteit in een tijd van fysieke afstand
Intimiteit heeft te maken met dichtbij zijn. Maar we moeten nu juist afstand houden. Intimiteit kan fysiek zijn of emotioneel. Ook kun je intimiteit met God ervaren. Hoe werkt intimiteit in deze periode en wat heeft intimiteit met identiteit te maken? Dat hoor je in dit seminar met goede vragen en praktische tips van Tanja Blokland.

Seminar Mark de Jager: Gezonde(n) christenen: jij en de toekomst van de kerk
Je conditie op peil houden is belangrijk voor je gezondheid. Dat geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kerk. Mark de Jager denkt met je na over de ontwikkeling van kerken en hoe jij je kunt inzetten voor een gezonde kerktoekomst.  In de eerste plaats gaat het seminar over onszelf: jongeren zijn namelijk de toekomst van de kerk!

Youth.Opwekking is een jongerenbeweging die onder andere verantwoordelijk is voor het jongerenprogramma tijdens de jaarlijkse Pinksterconferentie van Stichting Opwekking.

Contact

Ruitenbeek 16
3881 LW Putten

Support

Wil jij ons werk steunen? Jouw gift en gebed zijn van harte welkom!

Financieel ondersteunen kan door een gift over te maken naar NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking

© Copyright 2021 - Youth.Opwekking