Watchparty’s

Youth.Opwekking organiseert tijdens de pinksterconferentie, samen met verschillende kerken en christelijke organisaties in Nederland en België, Watch Party’s voor jongeren!

 

Ook dit jaar kunnen we jammer genoeg niet de pinksterconferentie zo met elkaar beleven als we gewend zijn. Toch hopen dat tijdens het pinksterweekend de maatregelen het toelaten om toch met kleinere groepen samen te komen. Daarom organiseren wij voor de jongeren in Nederland en België Watch Party’s. Dit is de plek waar jij samen met je vrienden en andere leeftijdsgenoten de diensten kunt beleven, elkaar kan ontmoeten, met elkaar kan bidden en chillen. 

 

De Watch Party’s zullen georganiseerd worden op zaterdag-, zondag- en maandagavond. Check snel het inschrijfformulier en meld je aan bij één van de locaties bij jou in de buurt waar een Watch Party wordt georganiseerd. 

 

Heb je vragen? Mail dan naar hallo@youth.opwekking.nl 

 

 

{{CODEeventbrite}}

Youth.Opwekking is een jongerenbeweging die onder andere verantwoordelijk is voor het jongerenprogramma tijdens de jaarlijkse Pinksterconferentie van Stichting Opwekking.

Contact

Ruitenbeek 16
3881 LW Putten

Support

Wil jij ons werk steunen? Jouw gift en gebed zijn van harte welkom!

Financieel ondersteunen kan door een gift over te maken naar NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking

© Copyright 2021 - Youth.Opwekking