Skip to main content

Samen

Impact

Youth.Opwekking gelooft dat wij samen impact mogen en kunnen hebben in een gebroken wereld. Samen willen we Jezus’ liefde uitdragen en zaaien in een wereld zodat Gods recht en gerechtigheid steeds meer zichtbaar wordt op plekken van onrecht.

Compassion

Extreme armoede maakt kinderen kwetsbaar en ieder kind heeft recht op een goede start. Kinderen zijn de onzichtbare slachtoffers van COVID-19. Onderwijs, gezondheidszorg, goede voeding en een veilig thuis: het was al niet vanzelfsprekend en nu helemaal niet meer. Bij Compassion dromen we van een wereld waarin kinderen niet meer in armoede leven. Samen met ouders, lokale kerken, medewerkers en giftgevers helpen we wereldwijd 2,2 miljoen kinderen. Sta je met ons op om deze kinderen een hoopvolle toekomst te geven? Maak verschil in het leven van een kind door hem of haar te sponsoren. Bedankt voor je hart.

International Justice Mission

Slavernij bestaat nog steeds. Wereldwijd leven 40 miljoen mensen in slavernij. International Justice Mission zet zich in om mensen in armoede te beschermen tegen geweld, mensenhandel en slavernij. Met jouw hulp kunnen wij hen bevrijden en voor eens en voor altijd een einde maken aan slavernij.