Skip to main content

Doe de test

Maximaal Shinen

Om iets te kunnen zien… Moet er licht zijn. Wil jij Jezus laten zien? Dan is er licht nodig. En de sleutel daarin ben jijzelf! Jij bent het licht van de wereld. Dat is gaaf toch?

Maar.. Hoe dan? Hoe laat jij Jezus zien op een manier die bij joú past? Youth.Opwekking helpt jou dit jaar om dat meer te ontdekken. Doe de test en ontdek hoe jij het beste maximaal kunt shinen, ook straks als je naar huis gaat.

In de test ontdek je aan de hand van een Bijbels figuur hoe jij Jezus het best kunt laten zien. Ben je een schrijver zoals Mattheus? Een apostel zoals Paulus? Ga jij voor recht? Of voor het goede gesprek?

Als je eenmaal meer weet over jouw Maximaal Shinen-personality zit het er nog niet op. Meer dan alleen leuk om te weten bieden de testresultaten je praktische aanknopingspunten. We doen je suggesties voor partnerorganisaties die jou concrete kansen bieden. Met hen doe je het hele jaar door Maximaal Shinen-ervaringen op.

Maximaal Shinen is een initiatief van Youth.Opwekking in samenwerking met: Alongsiders, Beach Mission, Compassion, Kerk in Actie, Move Community, Next Move, Protestantse Kerk Nederland, Royal Mission, TijdVoorActie & MDT-missie, World Servants, en YWAM.

De wereld zal Hem zien

Ben jij tijdens de Pinksterconferentie opgebouwd in je geloof en wil jij gehoor geven aan de opdracht om Zijn goede nieuws overal bekend te maken en zijn Koninkrijk zichtbaar te laten worden?