Programma

Seminartent

Ieder jaar weer zijn er krachtige en bijzondere seminars. Ze zijn verdiepend en gaan over een specifiek thema. Let op: Bij de seminars is het altijd druk. Wil je verzekerd zijn van je plekje? Kom dan ruim op tijd!

 • Zaterdag

 • Zondag

 • Maandag

 • 12.30 uur
  Seminar met Maartje Dekens

  For Such A Time As This

  Geen verhaal over (de Bijbelse) koningin Esther, maar over jouw ‘tijd als deze’. Over jouw stem, jouw creativiteit, jouw dromen en jouw unieke manier om Gods waarheid te delen. Kom tevoorschijn.. spreek, zing, dans of schrijf. De wereld wacht!  

  Seminartent

 • 13.45 uur
  Seminar met Ryan Kooreman

  Volg je hart! Of toch niet..?

  ‘Volg je hart!’ Dat is vast een uitspraak die je vaker gehoord hebt. Maar is dat eigenlijk áltijd een goed idee? En hoe volg je Jezus én je hart?  

  Seminartent

 • 15.00 uur
  Seminar met Gertrude Boon

  Wat als God zwijgt?

  Misschien ken je het gevoel dat God geen antwoord geeft. Je wilt graag Gods stem verstaan, maar in plaats daarvan voel je afstand en een dichte hemel. Gertrude gaat op een praktische manier in op hoe je hier mee om kunt gaan.  

  Seminartent

 • 16.30 uur
  Seminar met Ogenda Adolphin

  Seksuele grenzen en grensoverschrijdend gedrag

  Seksuele grenzen en grensoverschrijdend gedrag zijn de afgelopen maanden veel in het nieuws geweest. In dit seminar legt Ogenda uit wat grenzen eigenlijk zijn, wat consent is, en hoe je hier open over kunt praten.  

  Seminartent

 • 12.15 uur
  Couch Session

  “Mental Health”  

  In deze Couch Session gaat Youth.Opwekking’s Ramona van den Hoed in gesprek over mental health. Op de bank schuiven aan: Sharon Duijzer (therapeut), Nanne van de Weerd (houdt van surfen, en weet uit ervaring wat een eetstoornis is), en Alinda Willemsen (ervaring met post-traumatische stress en kernteamlid van Youth.Opwekking). Samen praten ze over in een dipje of in de diepte zitten, en wie God dan is.

  Seminartent

 • 15.30 uur
  Live Podcast

  Move.Community: Wake me up!

  Wake me up! Dat is de nieuwe podcastserie van Move.Community. Vandaag kun je live bij een opname zijn. Kijk mee en leer verschillende van de vaste podcast-gasten kennen. 

  Seminartent

 • 16.45 uur
  Seminar met Daniëlle Rebel

  Ben jij een Fair Rebel?

  Recht doen in de wereld begint met recht doen aan jezelf. Dat ontdekte Daniëlle Rebel. Iedere dag op nieuw is dat een radicale uitdaging. Ben jij al een Fair Rebel? 

  Seminartent

 • 18.00 uur
  Workshop met Gabriëlle Dik

  Wat als ik wil (s)preken?

  Girls Only! Dit seminar is voor jou als je wel eens stiekem met verlangen naar sprekers hebt gekeken. Het lijkt je best tof om dat ook eens te proberen. Of je hebt als een gesproken in je jeugdgroep of kerk, en vind het tegelijk ook spannend! Gabriëlle ziet dat spreken voortkomt uit identiteit, en nodigt je uit te ervaren dat ook jij (s)preken kunt.  

  Seminartent

 • 12.30 uur
  Workshop met Elvis E.  

  Black Gospel Workshop

  Wat een energie zit in Black Gospel! Vandaag ervaar je dat onder de deskundige begeleiding van dirigent, Compassion-ambassadeur en muzikant Elvis E. Samen met enkele van zijn zangers leert hij je tijdens deze workshop een echte gospelsong. 

  Seminartent

Conferentie-app

Download de conferentie-app voor iOS of Android en wees volledig op de hoogte van alles rondom de conferentie.

Diep geraakt

Het thema van dit jaar is ‘Diep geraakt’. Lees meer over het thema en vooral het waarom achter dit thema. 

Blijf op de hoogte

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.