Skip to main content

Programma

The Great Place

The Great Place, niet alleen één van de leukste tenten van het Opwekking terrein om te zijn: ook de grootste! Dit jaar nóg groter dan alle voorgaande jaren. The Great Place is the Place to be voor alle diensten; in de ochtenden en de avonden. En voor seminars op zaterdagmiddag. Samen willen we God aanbidden, de Geest de ruimte geven en verlangen we naar een ontmoeting met onze Heer.

 • Vrijdag

 • Zaterdag

 • Zondag

 • Maandag

 • 19.30 uur
  Dienst met Gilbert Thera & Youth.Opwekking band

  Maar wij zien Jezus

  Gilbert Thera is getrouwd met Sharon en samen hebben zij drie dochters. Gilbert is voorganger van re:connect community church in Haarlem en mag daarnaast ook leiding geven aan Youth.Opwekking. Naast spreker is hij ook muzikant en combineert hij die twee dingen graag op plekken waar hij mag dienen. Gilbert is sinds 2007 ambassadeur van Compassion Nederland en spreekt of zingt regelmatig voor deze organisatie.

  The Great Place 

 • 10.00 uur
  Dienst met Mark Stoorvogel & Youth.Opwekking band

  Jezus: Zoon van God

  Mark Stoorvogel is getrouwd met Christina en is pas vader geworden van een zoontje. Hij is spreker, schrijver en een van de pastors van De Stadskerk in Groningen, van waaruit hij onder andere leiding aan het jongerenevent Kingdom Culture. In de kerk en daarbuiten bekrachtigt Mark graag jonge mensen om betekenisvolle plekken in te nemen. Zijn verlangen is om een heilige passie voor de naam van Jezus over te brengen op de volgende generatie.

  The Great Place 

 • 12.45 uur
  Samenwerken met de Heilige Geest

  Edgar Holder

  Wat houdt de Heilige Geest in en (hoe) kan je met hem samenwerken? Edgar Holder zal je in deze seminar meenemen in wat de Bijbel hierover zegt en hoe wij dit praktisch kunnen maken in ons leven.

 • 14.00 uur
  Strijd in je denken

  Tessa van Olst

  Tessa wordt sterk gedreven door haar liefde voor Jezus en passie voor waarheid. Ze spreekt op conferenties en is veel actief op social media. Met haar livestreams en video’s op YouTube en Instagram en ook haar eigen Godfluencer® Podcast bereikt ze wekelijks duizenden mensen. Ze brengt graag een no-nonsense boodschap die mensen praktisch helpt in hun wandel met Jezus en de vernieuwing van hun denken!

 • 19.30 uur
  Dienst met Jurjen ten Brinke & Youth.Opwekking band

  Jezus: Zoon van mensen

  Jurjen ten Brinke is getrouwd met Marijke en vader van drie dochters en een zoon. Hij werkt als voorganger in de multiculturele kerk Hoop voor Noord en is presentator bij de Evangelische Omroep. Met zijn gezin woont hij in en geeft hij leiding aan Good Luck, een woon/leefgemeenschap van jonge mensen in Amsterdam. Jurjen houdt van God en mensen en is altijd actief op het snijvlak van kerk en samenleving.

  The Great Place 

 • 10.00 uur
  Dienst met Gertrude Boon & Youth.Opwekking band

  De Geest van Jezus

  Gertrude Boon werkt al 14 jaar met Youth with a Mission, en deed een Discipelschap Training School in de Filipijnen. Ze is met haar gezin uitgezonden geweest in Indonesië en geeft nu leiding op de zendingsbasis Heidebeek in Nederland. Ze is getrouwd met Willem Jan en moeder van 4 kinderen. Onderwijzen, het ‘wakker maken’ en uitdagen van jongeren, is waar haar vuur en passie ligt.

  The Great Place 

 • 19.30 uur
  Dienst met James Aladiran & Youth.Opwekking band

  Als je Hem niet ziet

  James Aladiran komt uit Engeland. Hij is de oprichter van Prayer Storm en de schrijver van het boek Life On Fire. Al 12 jaar mobiliseert hij samen met zijn vrouw Rebecca strategisch gebed in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Zijn diepe verlangen is om een opwekking van de kerk, het lichaam van Christus te zien. Een generatie van gelovigen die volledig gaat voor Jezus, toegewijd is aan gebed en radicaal is het najagen van heiligheid.

  The Great Place 

 • 10.00 uur
  Dienst met David de Vos & Youth.Opwekking band

  De wereld zal Hem zien

  David de Vos is spreker, schrijver en coach. Met zijn organisatie Go and Tell verlangt hij ernaar om zo veel mogelijk mensen te raken met de boodschap van Jezus. Door middel van grote campagnes en evenementen, haar goed beluisterde podcastkanaal en sociale media spreekt Go and Tell zowel jong als oud, gelovig als ongelovig aan. Waar David ook komt ter wereld, zijn boodschap en passie zijn dezelfde: Jezus leeft en wil een relatie met jou!

  The Great Place 

 • 14.00 uur
  Prees je Hees

  Slotconcert

  The Great Place 

 • 14.00 uur
  Celebration of Freedom (Volwassenenterrein)

  Black Gospel Worship met Dwight Dissels, Shirma Rouse, Sharon Kips en koor

  Grote tent (volwassenenterrein)

Maar wij zien Jezus

Het thema van dit jaar is ‘Maar wij zien Jezus’. Lees meer over het thema en vooral het waarom achter dit thema.