Skip to main content

Programma

The Great Place

The Great Place is the Place to be voor alle diensten; in de ochtenden en de avonden. Maar ook voor seminars op zaterdag.

Samen willen we God aanbidden, de Geest de ruimte geven en verlangen we naar een ontmoeting met onze Heer.

 • Vrijdag

 • Zaterdag

 • Zondag

 • Maandag

 • 20:00 uur
  Dienst met Shelton Telesford

  Thema: Geen afstand

  Shelton Telesford is een gepassioneerde spreker die met enthousiasme de boodschap van Gods goedheid verkondigt. Hij is de pastor van Chapel Avenue, een multiculturele en multigenerationele urban kerk. Als spreker is hij naast Youth.Opwekking ook betrokken geweest bij de EO BEAM-kerkdiensten, Hour of Power en de EO Jongerendag. Hij schreef daarnaast het boek FREE. Shelton is getrouwd met zijn High School Sweetheart Vernice en samen zijn ze gezegend met twee zoons.

  The Great Place

 • 22:30 uur
  Roberto Rosso

  DJ Roberto Rosso

  Vanaf zijn 14e staat hij achter de draaitafel en op zijn 17e is hij tot geloof gekomen. In de jaren daarna begon hij zijn muzikale ambities te combineren met zijn passie voor Jezus. Vandaag de dag is Roberto Rosso een echte worship leader met zijn dancemuziek.

  The Great Place

 • 10:00 uur
  Dienst met Ruben Koudstaal

  Thema: In de voetsporen van Jezus

  Ruben Koudstaal kennen we al van The Great Place. Eerder als host, dit jaar als spreker. Als verantwoordelijke van het jongerenwerk van Royal Mission en lid van het leidersteam van Youth.Opwekking mag hij zijn passie voor jongeren uitleven. Hij investeert ook graag in jongeren vanuit persoonlijk contact. Zijn droom is dat elk mens Jezus leert kennen, meer op Hem gaat lijken en actief wordt in Gods grote plan. Samen met zijn vrouw Jolien heeft hij een prachtige dochter.

  The Great Place

 • 12:30 uur
  Seminar – Mens waar ben je?

  Robbie van Veen

  Wat zegt het dat we continu bezig zijn met de goedkeuring van wie we zijn? Waar komt deze onrust vandaan? Ik neem je mee terug naar de tuin van Eden. In dit Genesis verhaal liggen namelijk de antwoorden verborgen op jouw diepste vragen over identiteit. Robbie is getrouwd met Anne, papa van Raffie en actief als leraar & verbinder bij Royal Mission.

  The Great Place

 • 14:00 uur
  Seminar – De kracht van de Heilige Geest

  Martin Koornstra

  Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest én het ontstaan van de kerk. Dat is niet alleen een historische feestdag, maar ook een besef dat wij als kerk vandaag niet zonder de kracht van de Geest kunnen. Heer, vervul ons opnieuw en zet uw kerk in vuur en vlam!

  The Great Place

 • 15:30 uur
  Worship & Prayer

  Pete Greig

  We mogen de diepte in en God ontmoeten. We gaan Zijn aangezicht zoeken en verwachten dat Hij gaat bewegen. Pete Greig zal de worship & prayer leiden, hij is internationaal leider, oprichter van 24/7 prayer en voorganger van Emmaus Rd Church

  The Great Place

 • 20:00 uur
  Dienst met Mark Stoorvogel

  Thema: Intimiteit met Jezus

  Mark Stoorvogel heeft al vaker gesproken in The Great Place. Hij is onderdeel van het leidersteam van Youth.Opwekking. Als spreker legt hij de Bijbel op een toegankelijke manier uit, ook als het gaat om de moeilijkere passages die snel worden overgeslagen. Mark is één van de pastors van De Stadskerk in Groningen, van waaruit hij onder andere leidinggeeft aan het jongerenevent Kingdom Culture. Hij schrijft boeken over jeugdwerk. Mark is getrouwd met Christina en vader van een zoontje.

  The Great Place

 • 22:30 uur
  Prees je Hees met Youth.Opwekking band

  Prees je Hees

  Samen God aanbidden, Hem zoeken met heel ons hart – door middel van liederen die ons Dichterbij Jezus brengen.

  The Great Place

 • 10:00 uur
  Dienst met Joakim Lundqvist

  Thema: Vol van de Geest

  Joakim Lundqvist is een zeer gewaardeerde internationale spreker uit Zweden. Momenteel woont hij met zijn vrouw Maria in de Verenigde Staten. Als pastor leidt hij de Word of Life Church, de moederkerk van een internationaal netwerk van meer dan 800 kerken in Europa, Rusland, Centraal Azië, het Middenoosten en India. Daarnaast geeft hij leiding aan de Word of Life one-year Bible School in Zweden en is hij de oprichter van New Generation, een organisatie die scholieren en studenten aanmoedigt in gebed en evangelisatie op scholen.

  The Great Place

 • 20:00 uur
  Dienst met Esther Vorsterman-van Oijen

  Thema: Zijn glorie vult het huis

  Esther Vorsterman van Oijen is spreekster, schrijfster en presentatrice. Haar grote passie is het uitleven van Jezus. Ze verlangt ernaar dat iedereen een levensveranderende ontmoeting zal hebben met Hem en Hem zichtbaar zalen maken in elke invloedssfeer van onze samenleving. Ze inspireert en mobiliseert generaties voor een tijd als deze en reikt praktische tools aan door het delen van persoonlijke getuigenissen uit het dagelijks leven. Esther is getrouwd met Eduard en moeder van drie volwassen kinderen.

  The Great Place

 • 22:30 uur
  Open Heaven Worship

  Open Heaven Worship

  Onder de open hemel, zoeken we onze God die dichtbij ons wil zijn. We prijzen hem door middel van onze aanbidding.

  The Great Place

 • 10:00 uur
  Dienst met Wouter de Vos

  Thema: Schouder aan schouder

  Wouter de Vos is een enthousiaste spreker die houdt van rauwe en eerlijke verhalen. Hij gelooft diep dat Gods weg het beste is voor iedereen en dat we volop leven wanneer we meebouwen aan Zijn plan op aarde. Wouter leidt de organisatie achter 4M, Arise en Muskathlon en trekt regelmatig met grote groepen mannen de bergen in om ze te inspireren voor een betekenisvol leven. Hij is getrouwd met Nadine en vader van drie kinderen.

  The Great Place

 • 14:30 uur
  Slotconcert met Travis Greene

  Travis Greene en band

  Travis Greene is een Amerikaanse gospel muzikant, oprichter en voorganger van The Forward City Church en bracht met Forward City Music in 2023 zijn nieuwste album uit. Gospel meets worship in dit eindconcert en daarbij gaat het dak eraf!

  The Great Place

Dichterbij

Het thema van dit jaar is ‘Dichterbij’. Lees meer over het thema en vooral het waarom achter dit thema.