Zeker weten, in gesprek met Paulina Lucas M.A.

Welkom bij de podcast Zeker Weten, gesprekken met wetenschappers die in God geloven. Gaat dat samen, geloof en wetenschap?  Vandaag spreken we een cultuurwetenschapper: Paulina Lucas ‘Zeker Weten’ is een productie van Nederlands Dagblad en Youth.Opwekking.

Zeker weten, in gesprek met Prof. dr. Wim van Vlastuin

Welkom bij de podcast Zeker Weten, gesprekken met wetenschappers die in God geloven. Gaat dat samen, geloof en wetenschap?  Vandaag spreken we een theoloog: professor doctor Wim van Vlastuin ‘Zeker Weten’ is een productie van Nederlands Dagblad en Youth.Opwekking.

Zeker weten, in gesprek met Prof. dr. Benno van der Toren

Welkom bij de podcast Zeker Weten, gesprekken met wetenschappers die in God geloven. Gaat dat samen, geloof en wetenschap? Vandaag spreken we een theoloog: professor doctor Benno van der Toren ‘Zeker Weten’ is een productie van Nederlands Dagblad en Youth.Opwekking.

Zeker weten, in gesprek met dr. ir. Emanuel Rutten

Welkom bij de podcast Zeker Weten, gesprekken met wetenschappers die in God geloven. Gaat dat samen, geloof en wetenschap?  Vandaag spreken we een filosoof: doctor ingenieur Emanuel Rutten.  ‘Zeker Weten’ is een productie van Nederlands Dagblad en Youth.Opwekking.

Zeker Weten, in gesprek met Prof. dr. ir. Krijn de Jong

Welkom bij de podcast Zeker Weten, gesprekken met wetenschappers die in God geloven. Gaat dat samen, geloof en wetenschap?  Vandaag spreken we een chemicus: professor doctor ingenieur Krijn de Jong. Als jongere was hij atheïst. Nu graaft hij in de wetenschap en in de Bijbel.  ‘Zeker Weten’ is een productie van Nederlands Dagblad en Youth.Opwekking.

Youth.Opwekking is een jongerenbeweging die onder andere verantwoordelijk is voor het jongerenprogramma tijdens de jaarlijkse Pinksterconferentie van Stichting Opwekking.

Contact

Ruitenbeek 16
3881 LW Putten

Support

Wil jij ons werk steunen? Jouw gift en gebed zijn van harte welkom!

Financieel ondersteunen kan door een gift over te maken naar NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking

© Copyright 2021 - Youth.Opwekking