Thema

Diep geraakt

We zien in Nederland dat steeds meer jongeren vervreemd raken van God en de kerk. Tegelijkertijd zien we ook overal in het land dat de heilige Geest jongeren opwekt en roept om in de naam van Jezus het verschil te maken. Youth.Opwekking heeft het diepe verlangen om overal in het land jongeren te bekrachtigen met de kracht van de heilige Geest door ze te verbinden aan de naam van Jezus Christus.

Terug naar de eerste Pinksterdag

Met Youth.Opwekking gaan we tijdens de pinksterconferentie van dit jaar terug naar de allereerste Pinksterdag. De dag dat Gods Geest werden uitgestort over alle gelovigen. Het getuigenis over Jezus en de wonderen en tekenen die daarmee gepaard gingen, hebben de geschiedenis voorgoed veranderd. Daarom kijken we ook over de Pinksterdag heen. Door de diepe aanraking van Gods Geest is toen de kerk ontstaan. Vanuit de eerste acht hoofdstukken van het boek Handelingen volgen we de eerste gelovigen, die als minderheid in een samenleving van God los, leefden voor de naam van Jezus. In hun spoor willen wij volgen.

Door de conferentie heen worden we aangespoord om net als de eerste gelovigen vanuit een diepe aanraking ons volledig te geven aan Jezus en ons in te spannen voor zijn verlangens en plannen. We ontdekken de schoonheid van zijn kerk en wijden ons daaraan toe. We strekken biddend in de naam van Jezus uit naar doorbraken in ons land. We worden getrokken naar de diepe, intieme relatie met Jezus, die ons alles mag kosten. En we worden diep geraakt uitgezonden in een wereld en in een generatie waar Jezus in en door ons zichtbaar zal worden.

Programma

We hebben dit jaar weer een te gek programma samengesteld met jou in gedachten. Van de diensten tot iconische Prees Je Hees avonden. Kijk snel wat er dit jaar allemaal te beleven valt! 

Blijf op de hoogte

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.